Ali AKSOYER/İSTANBUL() BAĞCILAR'da müşteri gibi geldikleri bir işyerinde silah tehditi ile işyeri sahibini bağlayarak para, kredi kartı ve cep telefonu gasp eden iki kişi polis tarafından yakalandı. Olaydan sonra kaçarken güvenlik kameralarına yakalanan şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bağcılar, Demirkapı Mahallesi, Bağcılar Asfaltı Caddesi üzerinde bulunan bir işyerinde 16 Mart 2014 tarihinde meydana gelen olayda müşteri gibi gelen iki kişi silahlarını çekerek işyeri sahibini bağlayarak  etkisiz hale getirdi. Kasada bulunan yaklaşık 10 bin lira para ile cep telefonu, kredi kartlarını alan şüpheliler olay yerinden yaya olarak kaçtılar.

Olayın duyulması üzerine harekete geçen polis ekipleri gasp edilen cep telefonunun izini sürerek şüphelilere ulaştı. Şüphelilerden E.B. (38) Kocaeli'nin Dilovası mevkiinde diğer şüpheli M.K.(26) ise İstanbul'da gözaltına alındı. Poliste yapılan sorgularında suçlamaları kabul etmeyen şüpheliler sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandılar.
(BB) (FOTOĞRAFLI)