İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Güngören'de düzenlenen operasyonda 14 kilo 905 gram "Bonzai" adı verilen uyuşturucu ele geçirildi. Uyuşturucu alışverişi sırasında yapılan operasyonun görüntüleri polis kameralarına yansıdı.
İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, yapılan bir ihbar üzerine uyuşturucu ticareti yapan bir şebekeye yönelik çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takipte şebekenin 18 Kasım'da uyuşturucu teslimatı yapacağını belirledi. Bunun üzerine polis fiziki takibini yoğunlaştırdı. Yapılan takipte uyuşturucu teslimatı yapılacak otomobil belirlendi. Aracı takip eden narkotik ekipleri uyuşturucu teslimatı yapıldığı sırada operasyon düzenledi. Yapılan baskında 2 koli içerisinde14 kilo bonzai adı verilen uyuşturcu ele geçirilirken operasyonda 3 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise 905 gram bonzai ve 2 hassas terazi ele geçirildi.
Ele geçilen 14 kilo 905 bonzai ile ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli emniyetteki işlemlerin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.
KAMERALARA YANSIDI
Yapılan baskın anı polis kameralarına da yansıdı. Görüntülerde 2 otomobilin geldiği görülüyor. Otomobilleri cadde üzerinde parkeden şüpheliler araçlardan iniyor. Önde duran otomobilin bagajından çıkarılan 2 koli arkadaki araca götürülüyor. Bu sırada polis amiri telsizden yaptığı anosla uyuşturucu alışverişi sonrasında baskın için hazırlık yapılmasını bildiriyor. Araçlardan biri hareket ederken narkotik ekipleri baskın düzenliyor. Durdurulan araçlardaki şüpheliler gözaltına alınma anları da polis kameralarına yansıyor. Ayrıca şüphelilerin evlerinde yapılan aramalar ve ele geçirilen uyuşturucuların görüntüleri de polis kameralarına yansıyor.