İSTANBUL Bağcılar'da geçen cumartesi günü ailesi ile birlikte iftardan dönerken, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından otomobilden açılan ateş sonucu başından vurularak ölen 1 çocuk annesi 42 yaşındaki Ayla Özsoy'un cenazesi, memleketi Tokat'ın Erbaa İlçesi'nde toprağa verildi.
İstanbul'da yakınları tarafından teslim alınan Ayla Özsoy'un cenazesi, karayolu ile dün akşam saatlerinde Erbaa Devlet Hastanesi'ne getirildi. Bu sabah hastane morgundan alınan cenaze, daha sonra Mevlana Mahallesi'nde bulunan Yeni Cami'ye getirildi. Acı olayda eşini kaybeden Naci Özsoy ve yakınları, taziyeleri kabul etti. Cenaze öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Naci Özsoy, olayın iftara gittikleri yakınlarından dönüşte olduğunu söyleyerek, "Saat 01.30 gibi eve dönüyorduk kalabalık şekilde. 4-5 kurşun sesi geldi. Biz zannettik ki sağdan soldan geldi. Sonra yengem 'Ayla yere düştü' de. Biz bayıldı sandık. Ama kanlar içinde yerde yatıyordu. Ondan sonra ambulans bekledik. Bağırdım, çağırdım ama elimden bir şey gelmedi" dedi.
Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına, Ayla Özsoy'un yakınları, Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım ile çok sayıda kiş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından cenaze şehir mezarlığında toprağa verildi.
Bu arada Ayla Özsoy’un evlendikten sonra 15 yıl çocuğu olmadığı, tüp bebek tedavisiyle hamile kaldığı ve 5 yaşında Hira adında kızı olduğu öğrenildi.

FOTOĞRAFLI