ÜSKÜDAR'da bulunan İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü binasında çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Yoğun duman nedeniyle çalışanlar kendilerini dışarı atarken, yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Barbaros Mahallesi Alaattin Yavaşça Sokak üzerinde bulunan İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü binasında saat sıralarında yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın nedeniyle 6 katlı binayı bir anda duman kapladı. Çalışanların bazıları kapıdan dışarı çıkarken, üst katta buluna çalışanlar yangın merdiveniyle dışarı çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri oksijen maskesi takarak yangını söndürme çalışmalarına başladı. Yangın kısa süreli korku ve paniğe neden oldu. Bu sırada dumandan etkilenen bazı çalışanların ayran içtiği görüldü. Yangın itfaiyenin yarım saat süren çalışmaları sonucunda tamamen söndürüldü.
Öte yandan Naim Kaymaz isimli görgü tanığı, yangın sonrasında binayı yoğun bir duman kapladığını ifade ederek "İçeride mahsur kalan yok. Bir anda alt kattan bir duman bastı. Çok yoğun bir dumandı. Duman nedeniyle aşağı inemedik. Yagın merdiveninden dışarı çıktık. Dumandan çok etkilendiğim için ayran içiyorum" şeklinde konuştu.
Yangında ölen ya da yaralana olmazken büyük çapta maddi hasar meydana geldi.