ISPARTA"nın Gönen İlçesi'nde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 7 kilo esrar, 4 gram eroin ve 12 ecstasy hap ele geçirildi. Baskında gözaltına alınan 12 kişiden 7'si, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gönen İlçesi Gölbaşı Köyü'nde 'uyuşturucu madde imalatı ve ticareti' yapıldığı ihbarı aldı. Hareket geçen ekipler, bölgede önlem alarak şüphelileri takibe aldı. 19 Ocak'ta Gölbaşı Köyü'nde belirlenen adreslere baskın yapan ekipler, M.A.D. (33), G.D. (32), E.D. (56), E.D. (30), M.D. (48), D.A. (34), F.D. (24), E.D. (28) ve S.D.'yi (55) gözaltına aldı. Ekipler aynı operasyon kapsamında F.S. (24) ve A.K.'yi (25) Isparta merkezde, R.C.'yi (45) ise Denizli'deki evinde gözaltına aldı.
Şüphelilerin kaldıkları adreslerde yapılan aramada, 7 kilo 628 gram esrar, 12 ecstasy hap, 1 gram kokain, 4 gram eroin, 6 ruhsatsız av tüfeği, kurusıkı tabanca, kılıç ve çalıntı olduğu belirlenen televizyon, DVD oynatıcı ile 2 oto teybi ele geçirildi.
Jandarmadaki sorgularının ardından bugün adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.D., E.D., F.D., S.D., M.D., G.D. ve F.S. tutuklandı. Diğer şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.