GAZİANTEP’in İslahiye İlçesi'nde geçen Mart ayının sonunda yapılan muhtarlık seçimleri nedeniyle aralarında husumet bulunan 2 aile arasında çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.
Olay, dün gece geç saatlerde İslahiye'nin Hancağız Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, muhtarlık seçimleri nedeniyle aralarında husumet bulunan 'Demiral' ile 'Yağız' ailesinin fertleri arasında tartışma çıktı. 2 ailenin yakınlarının da katıldığı tartışma, kısa sürede büyüyerek; tabanca, bıçak, taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine sevk edilen jandarmanın müdahalesiyle sona eren kavgada, yaralanan Halil, Ali ve Hakkı Demirel ile Fikret ve İbrahim Yağız, ambulanslarla İslahiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
Tedavisine başlanan yaralılardan tabanca kurşunlarına hedef olan Halil Demirel'in hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kavgaya karışan 2 aileye mensup çok sayıda kişinin gözaltına alındığı olaydan sonra, mahallede ve yaralıların tedavi gördüğü hastanede yoğun güvenlik önlemi alındı.

FOTOĞRAFLI