İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, bir kereste deposuna yapılan molotof kokteyli saldırının ardından yakalanan 28 yaşındaki Ç.Ç.'nin "Kaçırılıp işkenceye maruz kaldım, bu nedenle yaptım" ifadesi üzerine işyeri sahibi A.O.Ç. (41) ve ortağı Y.K. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.O.Ç. ve Y.K. tutuklandı, Ç.Ç. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Altındağ Semti'nde kereste deposu bulunan A.O.Ç. ve ortağı Y.K.'nın işyerine düzenlenen molotof kokteyli saldırının ardından Gasp bürosu ekipleri çalışma başlattı. Yürütülen soruşturmada saldırıyı yaptığı belirlenen Ç.Ç. yakalandı. Gözaltına alınan Ç.Ç. emniyete götürüldü.

Fırıncı olan patronu C.A.'nın borcundan dolayı kaçırıldığını söyleyen Ç.Ç.'nin ifadesinde "Patronumun borcunu ödemek için benimle gönderdiği kredi kartı boş çıktı. Bunun üzerine A.O.Ç. ve Y.K. çılgına döndü. Beni bilmediğim bir yere götürüp iki gün boyunca işkence yaptı. Sopayla cinsel saldırıya bile maruz kaldım. İki günün ardından bindiğimiz araçla, Yeşilyut Semti'nde, patronumu aramaya çıktık. Bir anlık dalgınlıklarından faydalanıp araçtan atladım, kaçtım. Cinsel tacize maruz kaldığım için utancımdan polise ve hastaneye bile gidemedim. A.O.Ç. ve Y.K.'dan intikam almak için evde hazırladığım molotof kokteylini, işyerine attım" dediği öğrenildi. Bunun üzerine A.O.Ç. ve Y.K. da yakalanarak gözaltına alındı, emniyete götürüldü.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 kişiden A.O.Ç. ve Y.K. tutuklandı, 'molotkof kokteyli' atmak suçundan mahkemeye sevk edilen Ç.Ç. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.