BARTIN'da 4 gün önce serinlemek için girdiği ırmakta kaybolan üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Ünal Avcı'nın cesedi bulundu.
Ukrayna'dan Bartın Limanı'na kömür yüklemek için gelen 'Atlas Sema' adlı yük gemisinin makine dairesinde stajer olarak çalışan Mersin Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Makine Programı 2'nci sınıf öğrencisi Ünal Avcı, geçen cumartesi günü öğle arasında arkadaşlarıyla serinlemek için Bartın Irmağı'na girdi. Irmağın deniz ile birleştiği boğaz mevkiinde akıntıya kapılan Avcı gözdan kayboldu.
Amasra Sahil Güvenlik Komutanlığı ile AFAD ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonunda Ünal Avcı'nın bugün cesedi bulundu. Kaybolduğu bölgenin yakınında çubukla dip araması yapılarak bulanan Avcı'nın cesedi bota konulup Deniz Kuvvetleri Boğaz Üs Komutanlığı'nda kıyıya getirildi ve ambulansla Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.  
Irmakta ekiplerin aramalarını takip eden Avcı'nın dayısı ve yengesi gözyaşlarına boğuldu. Avcı'nın cesedinin Mersin'de toprağa verileceği öğrenildi.

FOTOĞRAFLI