Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, () - ANTALYA'da ailesiyle sorunları olduğu belirtilen 40 yaşındaki N.U., üst geçitten atlama tehdidiyle intihar girişiminde bulundu. N.U.'yu ikna etmesi için getirilen eşi 34 yaşındaki S.U. öfkelenerek, "Atla, sürekli aynı şeyi yapıyorsun" diye tepki gösterdi.
Dumlupınar Bulvarı üzerindeki yaya üst geçidinde bu sabah 05.30 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre Yeniköy İlçesi'nden gelen N.U. üst geçidin demir parmaklıklarının dışında tutunup beklemeye başladı. N.U.'yu görenler, durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.
EŞİ SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI
Olay yerine ulaşan polis ekipleri önce yolu trafiğe kapatarak çevre güvenliği aldı, ardından intihar girişimini engellemek üzere dil dökmeye başladı. N.U.'nun karısı S.U. da olay gerine geldi. Daha önce birkaç defa benzer intihar girişimlerinde bulunan N.U.'yu, üst geçidin korkuluğunda gören S.U., sinirlerine hakim olamayarak "Atla artık lan ş....siz. Sürekli aynı şeyi yapıyorsun. Çocuğun psikolojisini bozdun. Oğlum açken neredeydin?" sözleriyle tepkisini açığa vurdu.
Karısının bağırmasına sinirlenen N.U. ise intihardan vazgeçip, bu kez de polislerin arasında bulunan eşine saldırdı. Polisler tarafından etkisiz hale getirilen N.U. gözaltına alındı.

BT(SU/AK) (FOTOĞRAFLI)