SAMSUN'da intihar eden polis memuru, 41 yaşındaki Mehmet Coşkun, memleketi Tokat'ın Erbaa İlçesi'ne bağlı Ayan Köyü'nde toprağa verildi. Cenazeye katılan Coşkun'un oğlu 10 yaşındaki Yusuf'un babasının mezarlığa götürülüşü sırasında tabuta bakamayarak başını öne eğdi.
Samsun'daki 19 Mayıs İlçesi Emniyet Müdürlüğü'nde Trafik Denetleme Şubesi'nde görevli, evli ve 2 çocuk babası Mehmet Coşkun, ekip otomobiliyle gittiği sahil kenarında, başına dayadığı tabancasının tetiğini çekerek yaşamına son verdi. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan otopsi ardından cenaze, dün akşam memleketi Erbaa İlçesiı Ayan Köyü'nde getirildi. Köyde bulunan morglu cenaze aracına konulan cenaze, öğle saatlerinde köy camiine getirildi. Öğleleyin kılınan cenaze namazına, Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Kılıç ile çok sayıda kişi ve Coşkun'un oğlu, 10 yaşındaki Yusuf da katıldı. Kılınan cenaze namazı sırasında Yusuf, babasının tabutunun önünde saf tutarken yakınları kendisini teselli etti. Namaz ardından cenaze omuzlarda yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki mezarlığa götürüldü. Bu arada cenazenin götürülüşü sırasında, oğlu Yusuf'un babasının taşındığı tabuta bakamayarak başını öne eğdi. Cenaze daha sonra dualar eşliğinde toprağa verildi.
"ARKADAŞ KURBANI OLDU"
Köylüler, Coşkun'un eşi 34 yaşındaki Gülnur ile kızı 15 yaşındaki İrem'i teselli etti. Evden dışarı çıkmayan anne ile kızının uzun süre gözyaşı döktükleri ifade edildi. Coşkun'un annesi Hacı Hanım Coşkun ise, oğlunun arkadaş kurbanı olduğunu söyleyerek, "Arkadaş kurbanı gitti, şahit oldu yavrum. Başkasının borcuna kefil olmuş. Onun yüzünden oldu, yoksa bir sıkıntısı yoktu" diye konuştu.