- SAMSUN'da inşaat işçisi 40 yaşındaki Kenan K., evli olan 21 yaşındaki S.B.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Şüpheli ifadesinde tecavüz etmediğini para karşılığı ilişkiye girdiğini öne sürdü.
Olay, dün İlkadım İlçesi Saitbey Mahallesi'nde meydana geldi. Kenan K., daha önceden tanıdığı S.B. ile yolda karşılaştı ve onu çalıştığı inşaattaki büroya davet etti. Burada bir süre sohbet ettiği S.B.'ye iddiaya göre ilaçlı meyve suyu ikram eden Kenan K., tecavüz etti.
Kendine geldiğinde tecavüze uğradığını fark eden S.B., polise giderek şikayetçi oldu. S.B. ifadesinde "Beni işyerine davet etti. Daha önceden tanıdığım için gittim. Bana meyve suyu ikram etti. Meyve suyunu içtikten sonra kendimden geçtim. Kendime geldiğimde tecavüze uğramıştım" dedi.
Polisin gözaltına aldığı Kenan K. tecavüz suçlamasını kabul etmedi. Kenan K. ifadesinde, "Para karşılığı ilişkiye girmek için anlaştık. Daha sonra büroya gittik ve burada rızasıyla ilişkiye girdik. Şimdi niye böyle iftira attığını anlamış değilim" diye konuştu.
Sorgulaması süren Kenan K.'nın işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.