BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde polisin sabaha karşı düzenlediği operasyonda, çıkar amaçlı çete mensubu oldukları öne sürülen 24 kişi yakalanıp gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ruhsatsız 17 tabanca ve çok sayıda kurşun ele geçirildi.
Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri, İnegöl'de işyeri kurşunlama, adam yaralama ve yağma gibi suçlara karıştıkları tespit edilen bir çetenin elemanlarını, mahkemeden alınan iznin ardından teknik takibe aldı. Gerekli delileri toplayan polis ekipleri, bu sabaha karşı İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin de katılımıyla ile 40 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda ruhsatsız 17 tabanca ile bunlara ait çok sayıda kurşun ele geçirilirken, 24 kişi gözaltına alındı. İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen şüpheliler, ardından sorgulanmak üzere Bursa'ya gönderildi.
Gözaltı sayısının daha da artabileceğini söyleyen Bursa Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, şüphelilerin ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edileceklerini bildirdi.