Seyfettin ARAS/ İNEGÖL,(Bursa),() - BURSA'NIN İnegöl ilçesinde meydana gelen 2 ayrı kazada 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.
İlk kaza İnegöl-Bursa karayolu üzerinde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. 30 yaşındaki Remzi Alemdar yönetimindeki plakasız motosiklet ile 54 yaşındaki Tevfik Erarslan'ın kullandığı 16 US 946 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Remzi Alemdar ağır yaralanırken, arkasında oturan 17 yaşındaki Ömer Uluocak ile otomobil de bulunan 59 yaşındaki Hacer Erarslan hafif şekilde yaralandı.
Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerine çağrılan sağlık görevlileri yaptı. Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürülen, Remzi Alemdar burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hafif şekilde yaralanan Ömer Uluocak ile Hacer Erarslan'ın ise tedavileri devam ediyor.
Aynı bölgede meydana gelen 2'nci kazada ise Bursa istikametinden gelip Ankara yönüne gitmekte olan 61 yaşındaki Abdulvahit Karadağ'ın kullandığı 77 AZ 659 plakalı otomobil ile 25 yaşındaki İsmail Kerkez yönetimindeki 16 PN 301 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada yaralanan ve otomobilde sıkışan sürücü Abdulvahit Karadağ, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkıştığı yerden çıkarıldı. Yaralanan Abdulvahit Karadağ, İsmail Kerkez ve 35 yaşındaki İlter Ayer, İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürülüp tedaviye alındı. İki kazayla ilgili de soruşturma başlatıldı.

SA (FK/RT) (FOTOĞRAFLI)