AYDIN’ın İncirliova İlçesi’nde, beş evden hırsızlık yaptıkları belirlenen iki şüpheli, sevk edildikleri adliyede serbest bırakıldı. Şüphelilerin üzerinde ele geçirilen çalıntı olduğu ileri sürülen para ve eşyalar ise sahiplerine iade edildi.
Cumhuriyet Mahallesi’ndeki beş ayrı evden geçen pazar gecesi hırsızlık yapıldı. Sabah uyandıklarında hırsızlığı farkeden ev sahipleri durumu polise bildirdi. Olayın ardından çalışma başlatan polis hırsızlıktan sabıkalı İ.B. (28) ile M.G.’yi (23) Zafer Mahallesi’nde farketti. Polis, kendilerini görünce kaçan iki şüpheliyi kovalamaca sonucu yakaladı. M.G.’nin üst aramasında, iç çamaşırına sakladığı, hırsızlık yapılan evlerden çalındığı ileri sürülen toplam 3 bin lira para ve bir miktar altın takı bulundu. Şüphelilerin üzerinde çalıntı olduğu anlaşılan 5 cep telefonu da ele geçirildi.
Polisteki işlemlerinin ardından saat 22.30 sıralarında adliyeye sevk edilen iki şüpheli, nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Şüphelilerin üzerlerinde ele geçirilen ve çalıntı olduğu ileri sürülen para, ziynet eşyası ve cep telefonları da sahiplerine iade edildi.