BOLU'da, 4 ay önce kendisini dolandıran kişiler tarafından kaçırıldığını, iki gün boyunca işkence gördüğünü iddia eden 52 yaşındaki Sinan Ayhan, dün aynı kişiler tarafından yeniden kaçırıldığını öne sürdü. Hastanede kontrolden geçirilen Sinan Ayhan, kendisini kaçıran kişilerin açtığı davadan çekilmesini istediklerini söyledi.
İddaa bayisi işleten Sinan Ayhan, 11 Ağustos gecesi kaçırıldığını, iki gün boyunca aç susuz bırakıldığını, darp edilip elektrikli işkenceye maruz kaldığını öne sürdü. Hastaneye kaldırılan Sinan Ayhan'ın vücudunda darp izine rastlanmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Polis, Sinan Ayhan'ın kaçırılmasıyla ilgili güvenlik ve mobese kamerası görüntülerine rastlayamadı. Sinan Ayhan kaçırılmasıyla ilgili olarak dün mahkeme takipsizlik kararı verdi.
Dün gece saat 23.30 sıralarında Borazanlar Mahallesi'ndeki evine gelen Sinan Ayhan aynı kişiler tarafından yeniden kaçırıldığını iddia etti. Ailesi, 112 Acil'den yardım isterken, Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sinan Ayhan kontrolden geçirildi. Polis tarafından ifadesi alınan Sinan Ayhan yaklaşık bir saat sonra taburcu edildi.
Sinan Ayhan evinin bulunduğu mahalledeki bir inşaata götürüldüğünü, işkence yapıldığını söyledi. Öğle saatlerinde kendisini daha önce kaçıran kişiler tarafından yeniden kaçırıldığını belirten Sinan Ayhan, "Beni arabaya bindirip bir inşaata götürdüler. Gözlerimi bağladılar, bana fiziki ve psikolojik işkence yaptılar. Ankara'da devam eden bir davam var ve bu davadan çekilmemi istediler. Mahkemeden çekilmediğim takdirde aileme ve bana zarar vereceklerini söylediler. Saatlerce beni inşaatta beklettiler. İnşaattaki asansör boşluğundan beni sallandırdılar. Ölümle tehdit ettiler. Başıma ve omuzuma vurdular" dedi.
Vücudunda herhangi bir işkence izine rastlanmayan Sinan Ayhan nasıl dolandırıldığı ve dava hakkında bilgi vermezken, daha sonra evine gitti.