Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN'da 32 yaşındaki Raif Önç, kullandığı TIR'ın el frenini çekmeyi unutunca iki TIR'ın arasında sıkışarak hayatını kaybetti. 
Olay bugün Samsun'un Tekkeköy İlçesi Organize Sanayi Bölgesi Yaşar Doğu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 73 DA 651 çekici 73 DA 652 dorse plakalı TIR sürücüsü Raif Önç, ağabeyi Menmet Emin ve kardeşi Abdulgaffar Önç ile birlikte dün Samsun Limanı'na patates indirdi. Raif Önç, daha sonra Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikadan boru yüklemek için geceyi burada geçirdi. Bugün kullandığı TIR ile birlikte fabrikanın önüne gelen Önç, kardeşleri TIR'dan indikten sonra başka bir TIR'ın arkasına park edip dorseyi çekiciden ayırdı. Çalışır halde bıraktığı TIR'ın el frenini çekmeyi unutan Önç, öndeki park halindeki TIR ile arasındaki mesafeye kontrol etmek için aşağı inince iki TIR'ın arasına sıkışarak yaşamını yitirdi. 
Raif Önç'ün kardeşleri ağabeylerinin öldüğünü görünce sinir krizi geçirdi. Kardeşler daha sonra cep telefonuyla olayı yakınlarına haber verdi. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cenaze aracına konulan Raif Önç'ün cesedi otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HÇ(MS/AK) (FOTOĞRAFLI)