Akif ARICI/ANTALYA, () - ANTALYA'da marketten ekmek almak için dışarı çıkan 17 yaşındaki Arzu Omaca ve 3 yaşındaki kardeşi Savaş Omaca'ya otomobil ile çarparak ölümlerine neden olan 22 yaşındaki Okan Ç. polise teslim oldu.
Kaza önceki gün saat 21.00 sıralarında Baraj Mahallesi, Turgut Özal Caddesi'nde meydana geldi. Anneleri cezaevinde olduğu için amcalarının yanında kalan Arzu ve Savaş Omaca kardeşler ekmek almak için dışarı çıktı. Yol kenarında yürüyen iki kardeşe plakası belirlenemeyen gri renkli bir otomobil hızla çarptı. Gürültü üzerine dışarı çıkan vatandaşlar genç kızı metrelerce ileride kanlar içerisinde bulurken, 3 yaşındaki kardeşinin cansız bedenini yaklaşık 300 metre ileride bulabildi.
Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılmak istenen Arzu Omaca yolda hayatını kaybetti. İki kardeş dün gözyaşları içerisinde toprağa verilirken, sabah saatlerinde polisi arayarak kaza yaptığını söyleyen Okan Ç., Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim oldu. İfadesinde korktuğu için olay yerinden kaçtığını belirten şüpheli pişman olduğunu söyledi.
Okan Ç. sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI