İki ilden kahreden haber. Şırnak ve Kars'ta PKK'lı teröristlerin yola döşediği mayının patlaması sonucu 4 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı.

Kars'ın Kağızman ilçesinde, güvenlik güçlerinin arazi  arama tarama faaliyeti sırasında tuzaklanan bir patlayıcının infilak etmesi  sonucu, ilk belirlemelere göre 2 asker şehit oldu, bir asker yaralandı. 

Alınan bilgiye göre, jandarma özel harekat (JÖH) timlerince,  Türkiye'de terör açısından kritik noktalar arasında gösterilen Çemçe - Madur  bölgesinde yürütülen arazi arama tarama faaliyeti sırasında, tuzaklanan bir  patlayıcı infilak etti.

Olayda ilk belirlemelere göre 2 asker şehit oldu, bir asker yaralandı. Bölgeye çok sayıda ambulans ve takviye güvenlik güçleri sevk edildi. Teröristlerin etkisiz hale getirilmesine yönelik operasyon ise  sürüyor.

ŞIRNAK'TA DA EYP PATLADI: 2 ŞEHİT

Şırnak'ın Uludere ilçesinde PKK'lı teröristlerin  tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 asker şehit oldu. 

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Andaç Köyü Nezirkına  kırsalında güvenlik güçlerinin arazi arama tarama faaliyeti sırasında PKK'lı  teröristlerce önceden tuzaklanmış el yapımı patlayıcı infilak etti.

Patlamada 2 asker ağır yaralandı. Helikopterle Şırnak Devlet  Hastanesine kaldırılan askerler, kurtarılamadı.

Bölgede hava destekli operasyon sürüyor.