TEKİRDAĞ’ın Çerkezköy İlçesi’nde iki arkadaşın eğlence gecesi, aralarında çıkan tartışma nedeniyle kanlı bitti. Gittikleri müzikhol çıkışı Can H., tartıştığı arkadaşı Selahattin Dadak’ı tabancayla vurarak öldürdü. Olayın ardından kaçan cinayet zanlısı polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
Olay, sabaha karşı 04.00 sıralarında Kapaklı İlçesi’nde meydana geldi. Can H. ve arkadaşı Selahattin Dadak, eğlenmek için Kapaklı İlçesi’ndeki bir müzikhole gitti. Alkol alarak eğlenen arkadaşlar saat 04.00 sıralarında eğlence mekanından çıkarken  bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Bıçak çeken Selahattin Dadak, arkadaşını elinden yaralarken, Can H. ise belinden çıkardığı tabanca ile 3 el ateş etti. Kurşunların isabet ettiği Selahattin Dadak ağır yaralı olarak taksiyle kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Olayın ardından kaçan cinayet zanlısı Can H. ise polise ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Acı haberi alan Selahattin Dadak’ın eşi, çocukları ve yakınları hastaneye gelerek gözyaşı döktü. Olay yerinde inceleme yapan Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Gürcan Kaya’nın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

ŞK(LK/AAA)(FOTOĞRAFLI)