KONYA'da alkollü oldukları belirtilen Ömer Gümrah ve arkadaşı Sinan Gündüz arasında evde başlayan kavga sokağa taştı. Taş ve sopalı birbirlerine giren Gümrah ve Gündüz ile kavgayı ayırmaya çalışan Osman Köşeli aldığı darbelerle yaralandı. 

Olay, saat 22.15 sıralarında merkez Karatay ilçesi Şems Tebrizi Mahallesi Kasap Sinan Çıkmazı Sokak içerisinde meydana geldi. İddiaya göre alkollü oldukları belirtilen 23 yaşındaki Ömer Gümrah ve arkadaşı 26 yaşındaki Sinan Gündüz alkolün etkisiyle henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Gümrah ve Gündüz önce evde daha sonrada sokağa çıkarak taşlı sopalı kavga etmeye devam etti. Bu sırada sokaktan geçen ve kavgayı ayırmayı çalışan 49 yaşındaki Osman Köşeli'nin ise aldığı darbe sonucu dudağı patladı.

Kavgayı gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi kendilerinden kaçan Ömer Gümrah ve Osman Gündüz'ü kovalamaca sonucu yakaladı. Güçlükle ikna edilen ve ayakta duramayacak halde olan yaralılar ambulaslara alınarak farklı hastanelerde tedavi altına alındı. Sinan Gündüz'ün sedyeye alınırken polislere, "Telefounumu vermem. Telefonumu almayın" diye yalvarması dikkat çekti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

TY (İA/SSA) (FOTOĞRAFLI)