MANİSA'nın Sarıgöl İlçesi'nde, aralarında bilinmeyen husumet bulunan Yaşar Tuna'nın (33) evini basıp tüfekle yaralayan Kamuran Yılmaz (54), birlikte yaşadığı Azize Savran'ı (32) da başından ve göğsünden vurup öldürdü. Yılmaz, üzüm bağında kafasına ateş ederek intihar etti.
Olay, dün saat 19.30 sıralarında, Cumhuriyet Mahallesi Çağdaş Sokak üzerindeki evde meydana geldi. İşçi servisi bulunan Kamuran Yılmaz, geçtiğimiz eylül ayında Sarıgöl Sultaniye üzüm festivalinde henüz bilinmeyen nedenle tartıştığı, hayvan yemi satan işletmede işçi olan Yaşar Tuna'nın evine gitti. Evde iddiaya göre Yılmaz, yanında getirdiği pompalı tüfeğiyle Tuna'yı omzundan ve başından, birlikte yaşadığı ev hanımı Azize Savran'ı da başından ve göğsünden yaralayıp kaçtı. Silah sesi üzerine eve gelenler yaralıları görünce durumu, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Azize Savran'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Yaşar Tuna ise ambulansla Sarıgöl Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan ilk müdahalenin ardından Tuna, Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
Cinayetten sonra araştırma başlatan polis, olay yerinden 75 metre uzaklıktaki bir üzüm bağının içinde, Yılmaz'ın başından vurulmuş cesediyle karşılaştı. Ölenlerin cesetleri yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İki kişinin öldüğü, bir kişininde ağır yaralandığı olayın nedeni araştırılırken, soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.