Husumetli Olduğu Şahsa Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı

Bugün saat 15.00 sıralarında Kağıthane Hamidiye Mahallesi Hasdal Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet olan bir şahıs, Turan Koçer'e (51) telefon ederek, borcunu istedi.
TELEFONLA KONUŞUYORMUŞ GİBİ YAPIP KURŞUN YAĞDIRDI
Şahıs ile Koçer telefonda konuşurken bir anda küfürleşmeye başladı. Şahıs bunun üzerine Koçer'in evinin bulunduğu caddeye geldi. Yazgın Sokak üzerinden caddeye yürüyen şahıs, Koçer'in korkuluklara yaslandığını görünce eline telefonu aldı. Telefon konuşuyormuş gibi yaparak araçların arkasından dolaşan şahıs, Koçer'in önüne gelerek tabancasını çıkarttı ve Koçer'e bir anda kurşun yağdırmaya başladı.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK
Saldırı sonucu neye uğradığını şaşıran Koçer, vücuduna 5 adet mermi isabet etmesi sonucu sürünerek kendini bir anda yakınındaki iş yerini attı. Şahıs ise sokak arasından kaçarak uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Koçer ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan şahsın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Olay yerine gelen polis ekipleri de olay yerine güvenlik şeridi çekti. Olay yeri inceleme ekipleri 15 adet ateş edildiğini belirleyerek 10 adet kovan buldu. 3 kurşunun da iş yerine isabet ettiği belirlendi. İncelemelerin ardından kovanlar delil torbalarını koyularak götürüldü.