ADANA'da, 83 yaşındaki Hüsniye İnce'nin kafasını duvara çarpıp boğazını sıkarak yaraladıktan sonra 2 yüzük ve 50 lirasını gasp ettiği ileri sürülen 34 yaşındaki Ramazan Özkızılbulut yakalandı.
Merkez Seyhan İlçesi'nin Sarıyakup Mahallesi'nde geçen 30 Kasım'da meydana gelen olayda, geçimini yoğurt satarak sağlayan Hüsniye İnce'nin evine yoğurt alma bahanesiyle giren saldırgan,  kadının başını duvara çarparak parmağındaki 2 altın yüzük ile cebindeki 50 lirasını gasp etti.
Olayla ilgili çalışma başlatan güvenlik güçleri, İnce'nin verdiği eşkali göre, saldırganın Sarıyakup Mahallesi'ndeki bir ayakkabı imalathanesinde çalıştığını belirledi. Ekipler, vergilen bilgiler doğrultusunda İnce'yi gasp ettiği belirlenen Ramazan Özkızılbulut'u gözaltına aldı.
Hırsızlık ve adam yarala suçlarından kaydı bulunan Özkızılbulut sorgusunda suçunu itiraf etti. Özkızılbulut'un ifadesinde, "Paraya ihtiyacım vardı. Yoğurt almaya gidip gelirken Hüsniye ninenin parmağındaki yüzükler dikkatimi çekti. Olay günü, havanın kararmasına yakın yoğurt alma bahanesi ile evine gittim. İçeri girdim, altınları aldım. Acilen satabilmek için de eve gidip kız kardeşime, 'Bir arkadaşımdan emanet aldım. Şimdi ben satmaya kalksam kadın yüzüğü olduğu için kuyumcu almaz. Sen sat' diyerek ona teslim ettim. Kız kardeşim de sattı" dediği öğrenildi.
Ramazan Özkızılbulut tutuklandı.