İZMİR'in Bostanlı semtinde, kentin tanınmış işadamlarından ve son seçimde Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan aday adayı olan Ekrem Sarıgöl'ün oğlu 22 yaşındaki Erdem Sarıgöl, oturduğu sitedeki apartmanın 8'inci katından atlayarak intihar etti. 10 gün önce umreden dönen Sarıgöl'ün, tartıştığı nişanlısına "Elveda" yazılı mesaj gönderdikten sonra kendisini boşluğa bıraktığı belirlendi.
Olay, bugün saat 10.30 sıralarında Mavişehir Albatros Sitesi 2'nci Blok'ta meydana geldi. Ailesine ait şirketlerde çalışan Erdem Sarıgöl, geceyi dışarıda geçirdikten sonra bugün saat 09.00 sıralarında evine geldi. Sarıgöl, evdeki yardımcı kadın çalışanına uyumak istediğini söyleyerek odasına çekildi. Bir süre sonra evin kapısını çalan ailenin yan komşusu, Erdem Sarıgöl'ün bahçede yerde hareketsiz yattığını haber verdi. Odasında olmadığı farkedilen Erdem Sarıgöl, için sağlık ekiplerinden yardım istendi. Verilen adrese gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Erdem Sarıgöl'ün öldüğü  belirlendi. Polis de, olay yerinde inceleme yaptı.
İzmir'in önde gelen işadamlarından olan aynı zamanda 30 Mart yerel seçimleri öncesinde Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan aday adayı olan bir dönem de aynı belediyede meclis üyeliği yapan Ekrem Sarıgöl'ün de oğlu olan Erdem Sarıgöl'ün, 3 ay önce annesi Leyla Sarıgöl'ün babasından boşanma kararı almasının ardından ağabeyinin yaşadığı Mavişehir'deki eve taşındıkları belirtildi. 10 gün önce umreden dönen Erdem Sarıgöl'ün, geceyi dışarıda geçirdikten sonra sabah saatlerinde eve geldiği ardından da odasına çekildiği belirlendi. Sarıgöl'ün odasında daha önceden tartıştığı THY hostesi  nişanlısı Z.E.'ye “Elveda" diye mesaj gönderdikten sonra 8. kattaki evlerinin penceresinden atladığı saptandı. Görgü tanıkları da, Sarıgöl'ün atlamadan önce dua ettiğini gördüklerini anlattı.
EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPIYORLARMIŞ
Bu yıl ailesiyle hacca gitme planları yapan Erden Sarıgöl'ün, aynı zamanda nişanlısıyla da evlilik hazırlığı yaptığı ifade edildi. Acı haberi şirketin Atakent'deki ofisinde alan anne Leyla Sarıgöl, hemen eve gitti. Oğlunu cesedini  görünce sinir krizi geçiren Leyla Sarıgöl, bu sırada parmağını kırdı. Nöbetçi savcının işlemlerini tamamlayıp Erdem Sarıgöl'ün cesedini, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na göndermesi ardından anne de parmağının tedavisi için hastaneye götürüldü.
Erdem Sarıgöl'den gelen "Elveda" mesajını sonradan gören ve karşılığında da “Ne elvedası anlamadım" diye mesaj gönderdiği öğrenilen Z.E.'nin ise İstanbul'daki evinde acı olayı öğrenince fenalık geçirdiği kaydedildi. Genç kız da İstanbul'da hastaneye kaldırıldı. İşleri için Menemen'de bulunan Ekrem Sarıgöl'ün, olayı yakınlarından haber aldıktan sonra büyük üzüntü yaşadığı öğrenildi. Erdem Sarıgöl'ün cenaze töreninin halen Rusya'da bulunan ağabeyi Şükrü Sarıgöl'ün gelişine göre yapılacak.
 
ÜY(İÖ/İD) (FOTOĞRAFLI)