Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN'da 26 yaşındaki Bahadır Kürkçü, bir alışveriş merkezindeki iki mağazadan iki kol saati ve bir tablet bilgisayar çalarken suçüstü yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Olay, dün Canik İlçesi'ne bağlı Yeni Mahalle'de bulunan bir alışveriş merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, alışveriş merkezindeki saat satan bir mağazaya müşteri gibi giren Bahadır Kürkçü, çalışanların yoğunluğundan faydalanıp iki kol saati çaldıktan sonra mağazadan çıktı. Şüpheli, daha sonra elektronik eşya satan başka bir mağazaya girdi. Şüpheli, burada da bir tablet bilgisayarı çalıp elindeki çantaya koymak isterken özel güvenlik görevlisi tarafından suçüstü yakalandı. Şüphelinin aldığı malzemeler işyerlerine teslim edildikten sonra olay yerine çağırılan polis ekibine teslim edildi.
Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen şüpheli savcılıktaki ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HÇ(MS/BT) (FOTOĞRAFLI)