TEKİRDAĞ’da şarküteri dükkanına kapısını kırarak giren Ç.T.’nin hırsızlık anları, işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde oldukça rahat tavırları dikkat çeken Ç.T.’nin soygun sırasında cep telefonuyla konuşması ve mesajlaşması görenleri şaşırttı.
Olay, geçen 15 Ağustos'ta saat 03.00 sıralarında Hükümet Caddesi üzerindeki meydana geldi. İşyerinin kapısını kırarak içeri giren Ç.T., çevrede inceleme yaptıktan sonra çalan cep telefonuna baktı. Bir süre konuştuktan sonra bu kez de mesajlaşan Ç.T.’nin reyonlardan sigara ve ürün çalması işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Sabah soyulduğunu fark eden işyeri sahibinin ihbarı üzerine gelen polis ekipleri, güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Görüntülerde oldukça rahat tavırlarıyla dikkat çeken Ç.T.’nin kimliğini belirleyen polis ekipleri, şüpheliyi Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde yakalayıp gözaltına aldı.
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’nde ifadesi alınan Ç.T., hırsızlığı ona gözcülük eden arkadaşı olan H.A. ile birlikte yaptıklarını itiraf etti. Polis ekipleri, H.A.’nın peşine düşerken olayla ilgili başlatılan soruşturma da sürüyor.

FOTOĞRAFLI