ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde, cep telefonu dükkânına giren kimliği belirsiz kişi, 20 bin TL değerinde cep telefonu çalarak kaçtı. Maske ve eldiven kullanan şüpheli, güvenlik kameralarınca kaydedildi.
Dün gece Mehmet Zorlu'ya ait cep telefonu satış mağazasına giren bir kişi, işyerinden çok sayıda cep telefonu çaldı. Yaklaşık 20 bin TL değerinde telefonun çalındığı işyerindeki hırsızlık, Mehmet Zorlu'nun sabah işe gelmesiyle ortaya çıktı. Mağazaya giren şüphelinin telefon ve telefon aksesuarı çaldığını anlatan Mehmet Zorlu, "İşyerine girince tezgâhtaki telefonların olmadığını gördüm. Etrafı iyice kontrol ettim. Bazı dolaplar açılmış ve içerisinde ne varsa alınmıştı. Hemen polisi arayıp durumu bildirdim" dedi.
ÇANTAYA DOLDURMUŞ
Güvenlik kamerası görüntülerini izlediklerini kaydeden Zorlu, "Üzerinde kapüşonlu mont, elinde eldiven olan bir kişi tezgâhtaki cep telefonlarını ve dolaplarda ne varsa çantaya doldurduktan sonra gitmiş" diye konuştu. Sabah geldiğinde kapının kilitli olduğunu anlatan Zorlu, "Kapıda herhangi bir zorlama yok. Geçen ay işten ayrılan bir personelimize anahtar vermiştik. Başka kimsede anahtar yoktu. 20 bin lira değerinde zararımız var" dedi.
Güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık olayının ardından polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.