ADANA'da düğün öncesi parkta fotoğraf çektiren çiftin otomobilinin camını kıran hırsız, içerisinde elbise bulunan çantayı alarak kaçtı.
Olay, merkez Seyhan İlçesi Reşatbey Mahallesi'nde meydana geldi. Geçen pazar günü meydana gelen olayda, iddiaya göre, Hatice-Selman Taşkın çifti, düğün öncesi fotoğraf çektirmek Merkez Park'a gitti. Üzerinde 'Evvelim sendin ahirim sensin H S' yazılı 35 DC 111 plakalı araçlarını Fuzuli Caddesi üzerine park eden çift, sonra da parka girdi. Gençler parkta fotoğraf çektirirken 20-25 yaşlarındaki bir erkek, aracın kelebek camını kırıp, içerisindeki çantalardan birini alarak kaçtı.
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, verilen eşkal doğrultusunda çalışma yaparken, bir yandan da aracın sahiplerine ulaşmaya çalıştı. Polisler, bir süre sonra gelin ve damadın sağdıçlarına ulaştı. İçerisinde çamaşırların bulunduğu bir çantanın alındığını fark eden sağdıçlar, durumu damat ile geline bildirdi. Çantada değerli eşya bulunmadığı için şikayetçi olmadılar. Gelin ve damat bulundukları yerden başka bir otomobille ayrılırken, camı kırılan aracı da sağdıçlar götürdü.
Aynı parkta 3 Kasım 2013'de, fotoğraf çektiren Seda-Selman Demiryürek çiftinin gelin otomobilinin camını kırarak içerisinde 11 bin lira değerinde altın takı ile 500 lira bulunan çanta çalınmıştı.