YOZGAT'ta oynanan Türkiye Hentbol Erkekler 2. Ligi C Grubu'nda Yozgat Bozokspor ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi takımı arasındaki Play-Off'a çıkacak takımın belli olacağı maçın bitiminde çıkan arbedede bir polis memuru elinden yaralandı. Baygınlık geçiren polis, ambulans ile hastaneye kaldırıldı.
Maç öncesinde güvenlik gerekçesiyle Yozgat Bozok Spor Salonu tribünlerinden biri boşaltılıp, taraftarlar tek tribünde toplandı. Seyircinin buna tepki gösterip, slogan atması üzerine maçın gözlemcisi ve hakemleri tribünlerin boşaltılmasını istedi. Yaşanılan gerginlik, takviye polislerin salona çağrılıp, taraftarların bulunduğu tribünlere yerleştirilmesiyle sonuçlandı ve maç başladı.
Ev sahibi Yozgat Bozokspor'un 23-17 üstünlüğü ile tamamlanan maçta, bu takımın Play-Off'a çıkabilmesi için gereken 12 sayı farkın alınamaması, tribünlerden hakem ve gözlemciler aleyhine tezahüratın artarak devam etmesine neden oldu. Bu sırada tezahüratta bulunan seyirciye maçın hakemleri ve gözlemcisinin el kol hareketleriyle karşılık vermesi, sahanın karışmasına neden oldu. Tribünden sahaya inen seyircilere polis copla müdahale etti. Çıkan arbedede parmağından yaralanan bir polis memuru bayıldı. Sağlık görevlilerinin saha kenarında ilk müdahaleyi yaptığı polis ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Yozgat Bozokspor yöneticilerinin araya girmesiyle olaylar yatıştırıldı ve ardından salon boşaltıldı.