AKSOYER/İSTANBUL() KARTAL’da polisin durdurduğu bir aracın hem plakası hem de sürücüsünün ehliyeti sahte çıktı. Yapılan incelemede aracı kullanan kişinin 7 ayrı suçtan aranan bir kişi olduğu tespit edildi. Çalıntı olduğu anlaşılan araç sahibine teslim edilirken şüpheli A.S.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler dün yaptıkları rutin kontroller sırasında bir araçtan şüphelenerek durdurdu. Yapılan kontroller sırasında otomobilin plakasının sahte olduğu belirlendi. Bunun üzerine aracı kullanan ve polislere K.S. adına düzenlenmiş bir ehliyet gösteren sürücü incelemeye alındı. Yapılan incelemede sürücünün ehliyetinin de sahte olduğu anlaşıldı. Araçta yapılan aramada ise otomobil çalmakta kullanılan bazı malzemeler ele geçirildi.

Bunun üzerine polis şüpheliyi gözaltına aldı. Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğünde sorgulanan kişinin gerçek kimliğinin A.S.D. olduğu tespit edildi. Daha önceden birçok kez polis tarafından gözaltına alındığı belirlenen A.S.D.’nin ayrıca 7 ayrı suçtan da arandığı ortaya çıktı.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.S.D. tutuklanarak cezaevin gönderildi.
(BB) (FOTOĞRAFLI)