DÜZCE, () - DÜZCE'de, babasını öldürüp, kız kardeşini yaralayan 30 yaşındaki Fuat Efe adliyeye sevk edildi. Fuat Efe'nin hayvanlara su verip vermediğini soran babasıyla tartıştığı, kavganın ardından önce araya giren kız kardeşini, daha sonra babasını vurduğu öğrenildi.
Dün, Beyciler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Fuat Efe, babası Kemal Efe ile tartıştı. Bekar olan Fuat Efe tabancasını çıkartarak babasının üzerine doğru yürürken, araya giren kız kardeşi Berna Efe'nin üzerine ateş açtı. Berna Efe yaralanırken, Fuat Efe bu kez babası Kemal Efe'nin üzerine kurşun yağdırdı. Kemal Efe yaşamını kaybederken, Berna Efe ise tedavi altına alındı.
Gözaltına alınan Fuat Efe'nin psikolojik sorunlarının olduğu; ifadesinde babasının besledikleri büyükbaş hayvanlara su verip vermediğini sorduğunu, ardından bu konuyla ilgili olarak tartıştıkları belirtildi.
Bu sırada sinirlenen Fuat Efe'nin babasının üzerine yürüdüğü, araya giren kız kardeşini vurduktan sonra odaya saklanan, evden ve hayatından çıkmasını isteyen babasını da vurduğu öğrenildi. Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri bugün öğle saatlerinde Fuat Efe'yi adliyeye sevk ederken, olayda kullandığı tabanca da adliyeye getirildi.

FOTOĞRAFLI