Ali AKSOYER/İSTANBUL() ATATÜRK Havalimanı'nda park halindeki bir otomobilden 1200 Euro para çaldıkları tespit edilen Kosova uyruklu iki şüpheli polis tarafından yakalandı. Yakalanan zanlıların Bolu’da bir dinlenme tesisindeki park halindeki araçtan 2 bin 20 Euro ve 3 adet altın yüzük çalınması olayının da failleri olduğu belirlendi.

Atatürk Havalimanı'nda 9 Mayıs 2014 tarihinde meydana gelen olayda park halindeki bir otomobilin içinde bırakılan 1200 Euro para çalındı. Araç sahibinin haber vermesiyle başlayan soruşturmada güvenlik kamera görüntülerinden şüphelilerin eşkâli tespit edildi. Kamera görüntülerinden olaydan sonra kaçtıkları kiralık otomobilin plakası belirlenen şüpheliler Kosova uyruklu L.G.(31) ile E.N.(57) Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'nde sorgulanan şüphelilerin 14 Mayıs tarihinde Bolu’da bir dinlenme tesisinde park halindeki bir otodan 2 bin 20 Euro ve 3 adet altın yüzük çaldıkları tespit edildi. Şüpheliler işlemleri bittikten sonra çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(BB)