ESKİŞEHİR'de 55 yaşındaki Kemal Dobrucalı, Devlet Hastanesi penceresinden atlayarak intihar etti.
Olay, saat 08.30 sıralarında Eskişehir Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Servislerin üst katlardan bahçedeki beton zemine bir kişinin düştüğünü görenler durumu hastane yetkililerine bildirdi. Hastane görevlileri ağır yaralanan Kemal Dobrucalı'yı acil servise götürüldü. Burada doktorların yaptığı müdahalelere rağmen Kemal Dobrucalı kurtarılamayarak öldü.
Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Kemal Dobrucalı'nın hangi kattan atladığını gören olmadığını söyledi. Bir yetkili "Düştüğü yerin üst tarafında üçüncü ve beşinci kat pencereleri açıktı. Üç ya da beşinci kattan atlamış olabilir" dedi.
Hastane yetkilileri Kemal Dobrucalı'nın hastanede yatarak tedavi görmediğini ve ne amaçla hastaneye geldiğini bilmediklerini söyledi. Ölüm haberini alıp hastaneye gelen Kemal Dobrucalı'nın yakınları gözyaşlarına boğuldu. Dobrucalı'nın eşi, "Oğlumuzun yarın nikahı vardı. Nikah şekerleri de hazırdı. Neden bunu yaptın?" diye ağladı.
Yakınları, Kemal Dobrucalı'nın gece sabaha kadar uyumadığını, sabah erken saatlerde evden dışarı çıktığını, daha sonra da ölüm haberini aldıklarını söyledi. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

EK(EK/İD) (FOTOĞRAFLI)