BURSA’nın İnegöl İlçesi Hükümet Konağı'nda veznede para yatırmak için bekleyen Hasan Lekesizsoy’a ateş ederken, kuyruktakilerden savcının şoförü Yakup Özer’i bacağından yaralayan Öcal Korkmaz, polis tarafından yakalandı.
Nüfus Müdürlüğü'ndeki işi için İnegöl Hükümet Konağı’na gelen Öcal Korkmaz, aralarında borç- alacak anlaşmazlığı bulunan ve adliye veznesine para ödemek için gelen Hasan Lekesizsoy ile karşılaştı. Lekesizsoy ile Korkmaz arasında Hükümet Konağı önündeki tartışma çevrede bulunanlar tarafından yatıştırıldı.
Hasan Lekesizsoy, adli para cezasını ödemek İçin dördüncü kattaki Mal Müdürlüğü veznesine gitti. Peşinden giden Öcal Korkmaz, ödeme yapmak için sırada bekleyen Lekesizsoy’a yaklaşarak belinden çıkardığı tabancayla ateş etti. Ancak kurşun, sırada bekleyen savcılıkta şoför Yakup Özer'in sağ bacağına isabet ederek yaraladı.
Olaydan sonra kaçan Öcal Korkmaz, bugün ilçenin Sinanbey Mahallesi’nde yakalandı. Emniyette sorguya alınan Korkmaz, işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek.