ADAPAZARI’nda 11 haftalık hamile olan 27 yaşındaki M.C., eczaneden kendisine yanlış verildiği daha sonra anlaşılan iğneyi vurdurdu. Eczacının hamile kadını arayıp hatayı bildirmesi üzerine yanlış ilacın vurulduğunu öğrenen aile, eczacı ve hastane hakkında suç duyurusunda bulundu.
Arifiye İlçesi'nde yaşayan M.C adlı 11 haftalık hamile kadın, önceki gece yarısı rahatsızlanarak eşi tarafından Sakarya  Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Genç kadını muayene eden doktor, tedavi için gerekli ilaçları reçeteye yazdı. İlaçlar da Arifiye İlçesindeki nöbetçi eczaneden alındı. İlaçlar arasında bulunan iğne ile birlikte Adapazarı Toyota Hastanesi'ne gelen M.C.'ye burada iğne yapıldı.
Ancak iğne vurulduktan bir süre sonra nöbetçi eczacı telefonla aileyi arayarak yanlış ilaç verdiğini söyledi. Dün sabah Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderek tekrar muayene olduğunda aileye, oradaki doktor hata nedeniyle doğacak olan çocukta obezite ve aşırı derecede tüylenme olabileceğini, ayrıca diğer etkilerinin ise ancak 2 hafta sonra yapılacak tahlillerde belli olacağını söyledi.
Bunun üzerine genç anne doktorun vermiş olduğu reçeteye rağmen yanlış ilaç veren eczacı A.B. ve M.S. ile reçete ile birlikte götürmelerine rağmen kontrol etmeden iğneyi yapan Adapazarı Toyota-Sa Hastanesi'ndeki sağlık personel hakkında polise şikayette bulundu.
Konuyla ilgili olarak incelemeler devam ediyor.