NEVŞEHİR, () - NEVŞEHİR’in Hacıbektaş İlçesi'nde düzenlenen '51'inci ulusal 25'inci uluslararası Hacıbektaş Veli Anma Şenliklerine katılmak üzere gelen 4 kişi, bir eve girerek içinde nakit para ve ziynet eşyası bulunan çelik kasayı çaldı. Şüphelilerden üçü yakalandı.
Bala Mahallesi Zafer Akpınarlı Sokak’ta bulunan Ramazan İncesu'ya ait eve kimsenin bulunmadığı sırada giren 4 kişi, evdeki çelik kasayı alarak kaçtı. Bir süre sonra evine gelen İncesu, çelik kasasının yerinde olmadığını görünce 155'i aradı. Bunun üzerine ilçe genelindeki MOBESE görüntülerini inceleyen polis ekipleri şüphelilerin Dedebağ mevkisinde bulunan çadırlarda kaldıklarını tespit etti. Şüphelilerin kaldığı tespit edilen çadırların bulunduğu bölgeye operasyon düzenleyen polis ekipleri çelik kasayı parçalanmış bir halde ağaçların altında buldu.
Çadırlarda yapılan aramada ise 4 şüpheliden üçü yakalandı. Polis ekipleri çadırların bulunduğu bölgede yaptıkları aramada, aranan 4'üncü şüphelinin kaçarken düşürdüğü 3 bilezik ile bir altını buldu. Polus bu şüpheli ile birlikte çelik kasada bulunan para ve diğer ziynet eşyalarının bulunması için soruşturmaya devam ediliyor.
FOTOĞRAFLI