SULTANGAZİ Habibler'de dün iki grup arasında silahların da kullanıldığı kavga yaşandı. Mahallede yaşanan olaylardan sonra kavganın taraflarından birisine ait olduğu iddia edilen iki dükkan ve otomobil ateşe verilişi  amatör kameralara böyle yansıdı.
Habibler'de aralarında husumet bulunan iki grubun dün yaşanan kavgasında silahlar ateşlenmiş ve iki kişi yaralanmıştı. Olayın taraflarından olduğu iddia edilen kişilerin araç ve iki işyeri de ateşe verilmişti. Mahallede yaşananların ardından bugün ise sessizlik hakim. Çevik kuvvet polisi ve zırhlı polis araçlarının mahalledeki güvenlik önlemleri ise sürüyor. ÇIKAN YANGIN CEP TELEFONU KAMERASINDA
Mahallede yaşanan olaylardan sonra kavganın taraflarından birisine ait olduğu iddia edilen ve ateşe verilen iki dükkan ve otomobilin yanması cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Bir mahalle sakinin çektiği görüntülerde otomobil ve çay ocağının alevler içerisinde yandığı görülüyor. Çatısından dumanlar tüten diğer dükkanda başlayan yangının ise kısa sürede büyüdüğü görülüyor. Çekilen görüntülerde yanan dükkanlarda kalanlar olduğu iddiası üzerine kısa süreli panik yaşanıyor. Daha sonra ise içerideki insanların dışarıya çıktığı anlaşılıyor. SİLAH SESLERİ VE TAŞLAR GELMEYE BAŞLAYINCA ARKA KAPIDAN KAÇTIK
Yakılan çay ocağında çalışan ve olaylar sırasında içeride olan Hasan Biricik ve yanında bulunan arkadaşı ise olay anını, "Kahvenin önünde oturuyorduk iki araba geldi ve mermi atmaya başladılar. Saldırıyı kim gerçekleştirdi bilmiyorum. Silah sesleri ve taşlar gelmeye başlayınca arka kapıdan dışarıya çıkarak kaçtım. Buraya yeni girdim çalışıyordum. Dediğim gibi dün çok acayipti. Direk arkadan kaçtım gittim zaten" diye anlattı.
'Dernek binasına çay ocağındakiler tarafından bir saldırı yapıldı mı?' sorusuna ise iki arkadaş 'Haberimiz yok' diye yanıt verdi.
Yaşanan olayların ardından mahallede polis ekiplerinin güvenlik önlemleri devam ediyor.