ANTALYA'da özel güvenlik görevlisi 32 yaşındaki Gökhan Ercan, evinde tabancayla intihar etti. Gökhan Encan'ın cenezesine katılabilmesi için cvezaevinde bulunan babası Önder Ercan'a izin verildi.
Olay, Muratpaşa İlçesi Fener Mahallesi 1995 Sokak'taki Astur Sitesi A8 Blok zemin katında meydana geldi. Bir deri mağazasında güvenlik görevlisi Gökhan Ercan'dan 5 günden bu yana haber alamayan yakınları, dün akşam saatlerinde evine geldi. Açık pencereden Gökhan Ercan'ın yerde hareketsiz yattığını ve kan izleri olduğunu gören yakınları, sağlık ekiplerine ve polise haber verdi.
Savcının talimatıyla kapısı kapalı olan evin penceresindeki korkuluklar itfaiye yardımı ile kesilerek içeri girildi. Polisler burada Gökhan Ercan'ın cesedi ile karşılaştı. İlk bilgilere göre Ercan'ın tabancayla intihar ettiği üzerinde duruluyor. Olayın intihar mı cinayet mi olduğu yönünde de araştırma başlatıldı.
Evli ve 1 çocuk babası Gökhan Ercan'ın, böbrek hastası olduğu ve birkaç kez ameliyat geçirdiği belirtildi. Yakınları Gökhan Ercan'ın, eşi ve 7 yaşındaki çocuğunu 5 gün önce memleketi Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçesi'ne götürdüğünü, kendisinin ise son olarak Kadir Gecesi'nde kardeşiyle iftar açtığını anlattı.
BABASI SEDAT PEKER İLE YARGILANDI
Bu arada Gökhan Ercan'ın babası Önder Ercan'ın, Ergenekon davasında 10 yıl hapis cezası verilen, 10 Mart 2014 tarihinde özel yetkili mahkemelerin kararlarına ilişkin yasa değişikliği ve 5 yılı aşkın tutukluluk hali göz önünde bulundurularak tahliye edilen Sedat Peker'in 'Sağ kolu' olduğu iddia edildi. 2008 yılında yapılan Şafak operasyonu ile tutuklanan ve halen Balıkesir Cezaevi'nde bulunan baba Önder Ercan'ın, bugün mahkeme izniyle oğlunun cenazesine katılması bekleniyor. Gökhan Ercan'ın cenazesi otopsi ardından Şarkikaraağaç'ta defnedilecek.

FOTOĞRAFLI