PENDİK'te bir markette alışveriş yapan kadının çantasını çalan başka bir kadın güvenlik kameraları ile saniye saniye görüntülendi. Hırsızlık yapan kadın güven timlerinin çalışması sonucu yarım saat içinde yakalanarak gözaltına alındı.
Kaynarca'da bir markette alışveriş yapan kadının çantası başka bir kadın tarafından çalındı. Hırsızlık anı marketin güvenlik kamerası tarafından saniye  saniye görüntülendi. Kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde 22 yaşındaki C.A. marketten aldığı sebzeleri terazide tarttıran Emine Sağlam'ın yanına yaklaşarak cebendeki içinde cep telefonunun da bulunduğu cüzdanı alıyor. C.A. daha sonra Sağlam'ınn yanından uzaklaşarak gözden kayboluyor. Cüzdanı ve cep telefonu çalınan Emine Sağlam daha sonra polise müracaat ediyor. Marketin güvenlik kameralarını inceledikten sonra harekete geçen Güven Timleri Şube Müdürlüğüne baılı ekipler yarın saat içinde C.A.yı Kaynarca'da evinin önünde yakalayarak gözaltına aldı. C.A.'nın emniyette yapılan sorgulamasında 12 ayrı suç kaydının bulunduğu öğrenildi. C.A. Polis Merkezindeki işlenlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevkedildi.
Çantası ve cep telefonu çalınan kadının eşi Recep Sağlam "Eşim bu gün markete gitmiş. Cüzdanını çekmişler cebinden telefonunu da almışlar. Ben de şikayetçi olmak için polise geldim. Emniyetteki arkadaşlar sağolsun ben gelmeden önce hırsızı yakalamışlar. Güvenlik kameralarında görüntüler net bir şekilde var" diye konuştu.