ANKARA'YA SEVK EDİLECEK
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ak Parti'nin Afyonkarahisar kampında kalp krizi geçirerek anjiyo olan Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin'i tedavi gördüğü Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde ziyaret etti.
Bakan Müezzinoğlu, Metin'in sağlık durumu hakkında AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ve Başhekim Prof. Dr. Mehmet Ünlü'den bilgi aldı. Metin'i odasında ziyaret eden Müezzinoğlu, anjiyoyu yapan hekimlerle de görüştü.
AMBULANS UÇAK GELİYOR
Ziyaret sonrasında basın mensuplarına Fatih Metin'in durumu hakkında bilgi veren Bakan Müezzinoğlu, Metin'in Ankara'ya sevk edileceğini açıkladı. Bakan Müezzinoğlu, "Tıbbi tedavi anlamında arkadaşlar gerekeni yaptılar. Takipteyiz, şu an stabil durumda. Sıkıntılı bir durumu yok. 2-3 saat sonra olağanüstü sıkıntılı bir durumu olmazsa daha rahat olsun diye Ankara'ya Yüksek İhtisas Hastanesi'ne gönderiyoruz. Ambulans uçağımız gelecek, onunla göndereceğiz" dedi.
Fatih Metin'i ambulans uçağa götürmek üzere bir ambulans hastane acil giriş kapısı önünde beklemeye alındı. Ambulans uçağın Ankara'dan gelmesi beklenirken Afyonkarahisar'da konuşlu bulanan ambulans helikopter de olası acil bir durum için hazırlandı.

OB(SU/BT) (FOTOĞRAFLI)