ŞANLIURFA'da, alkollü olduğu öne sürülen ve bir çocuğu dövdüğü için polisler tarafından gözaltına alınmak istenen Mehmet K., yanan sigarasını motosikletinin benzin deposuna attı. Deponun boş olması nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, Mehmet K. polisler tarafından gözaltına alındı.

Olay, akşam saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Rabia Meydanı'nda meydana geldi. İddiaya göre; alkollü Mehmet K., Ramazan sokağında meyan şerbeti satan 15 yaşındaki Ramazan İşak ile bilinmeyen nedenle tartıştı. Mehmet K., daha sonra İşak'ı dövmeye başladı. Meydanda görevli polislerin fark ettiği olay sonrası gözaltına alınacağını anlayan Mehmet K., yanan sigarasını plakasız motosikletinin benzin deposuna attı. Polisler, meydanda bulunan vatandaşları bölgeden uzaklaştırırken daha sonra benzin deposunun boş olduğu anlaşıldı.

Elindeki bıçakla polise direnmeye çalışan Mehmet K., uzun süren ikna çabasının ardından teslim olarak gözaltına alındı. Şehitlik Polis Merkezi'ne götürülen Mehmet K.'nin sorgusuna başlanıldı.

FOTOĞRAFLI