Serdar ÖZGÜR/KARAMAN, () - KARAMAN'da park ettiği TIR'da yüklü parke taşlarının indirilmesi için dorse kapağını açan 50 yaşındaki Müceste Özdölek, el frenini çekmeyi unuttuğu için hareket eden aracın altında kalıp yaşamını yitirdi.
Kaza, Gevherhatun Mahallesi 1101 Sokakt'a bulunan ve yapımı devam eden Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde meydana geldi. Yönetimindeki 70 HC 976 plakalı TIR ile okula parke taşı getiren Müceste Özdölek aracı bahçeye park etti. Sürücü kabininden inen Özdölek aracın dorsesinde bulunan malzemelerin indirilebilmesi için arka kapağı açmak istedi. Bu sırada Özdelek, el frenini çekmeyi unuttuğu için TIR meyilden dolayı geri haraket etti. TIR, kaçamayan Özdölek'in üzerinden geçti. TIR biraz ilerde dururken, okuldaki işçiler durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri de Özdölek'i yaşama döndüremedi.
Polis olay yerinde geniş çaplı araştırma yaparken, Özdölek'in cesedi otopsi yapılmak üzere Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI