İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, Yabancılar Şube Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi yanında bulunan TIR garajında, belirlenemeyen bir nedenle 2 ton yağ ve mazotun bulunduğu alanda yangın çıktı. Geri Gönderme Merkezi'nde kalan yaklaşık 80 yabancı uyruklu korkulu dakikalar yaşarken, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın söndürüldü. Yangın yerinde kulübesi içinde bulunan yavru köpek telef olurken, köpeğin annesi bir an olsun yavrusunun başından ayrılmadı.
Işıkent Semti 6131 sokakta bulunan İzmir Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi yanında bulunan TIR garajında, saat 00.30'da belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Geri Gönderme Merkezi'nde bulunan polisler, TIR garajından duman çıktığını görünce, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Polisler, yangında paniğe kapılan yaklaşık 80 yabancı uyruklu kişiyi güvenli bir bölgeye aldı. Yangın yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlerin geri gönderme merkezine sıçramaması için büyük çaba harcadı. Yapılan müdahale sonrasında yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. İtfaiye ekiplerinin ve polisin yaptığı incelemede 2 ton yağ ve mazotun depolandığı alanda yangının çıktığı tespit edildi.
KÖPEK TELEF OLAN YAVRUSUNUN BAŞINDAN AYRILMADI
İtfaiye ekipleri yaptığı soğutma çalışması sonrasında yanan bölgede bir köpek kulübesinin olduğunu ve içinde bir yavru köpeğin telef olduğunu gördü. Telef olan köpeğin annesi ise bir an olsun telef olan yavrunun başından ayrılmadı. Yangının çıkış nedeni itfaiye ekiplerinin yapacağı incelemenin ardından belirleneceği öğrenildi.

YY(AAA)(FOTOĞRAFLI)