GEMLİK (Bursa), () - BURSA’nın Gemlik İlçesi’nde, tartıştığı 28 yaşındaki İsmail Gülhan’ı (28) bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen 32 yaşındaki Metin Akcan yakalandı. 3 ay önce de başka biri tarafından bıçaklanan Gülhan’ın 'Gidenin ardından' adlı şiir kitabı bulunuyordu.
Gemlik Balıkpazarı 1 Nolu Cadde’ 3 ay önce bıçakla yaralanma sonucu tedavi gördüğü hastaneden kısa süre önce taburcu olan İsmail Gülhan, iddiaya göre dün elinde bıçakla bir tavukçu dükkanına iddiaya göre 'haraç' almak için girdi. Burada başlayan tartışma kavgaya dönüşünce işyeri sahibi Metin Akcan, İsmail Gülhan’ı bıçakladı. Kanlar içinde kalan İsmail Gülhan vatandaşların haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki müdahalenin ardından Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan İsmail Gülhan yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olaydan sonra kaçan Metin Akcan, polis tarafından yakalandı. Olay sırasında kendisi de elinden yaralanan Akcan,  Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavisi yaptırıldı.
Olayda yaşamını yitiren İsmail Gülhan’ın, 2012 yılında 'Gidenin Ardından' adlı şiir kitabı yayımlanmıştı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI