SAMSUN'da 29 yaşındaki Emre Kol, eğlenmek için gittiği gazinoyu, hesap konusunda çıkan tartışmanın ardından ruhsatsız tabancayla kurşunladığı iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay, 18 gün önce Atakum İlçesi Denizevleri Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Emre Kol ve arkadaşları, 35 yaşındaki Hakan A.'ya ait gazinoya giderek eğlendi. Gelen hesabı fazla bulan Kol ile işyeri çalışanları arasında tartışma başladı. Tartışmanın ardından Emre Kol ve arkadaşları hesabı ödeyip gazinodan ayrıldı. Bu olaydan yaklaşık 2 saat sonra geri gelen Kol, üzerindeki ruhsatsız tabancasını çıkartıp gazinoya yol üzerinden bir el ateş edip kaçtı. Silah sesi üzerine dışarı çıkan çalışanlar işyerinin kurşunlandığını belirleyip polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, gazinonun ve etraftaki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek şüpheliyi belirledi.
Dün, Kılıçdede Mahallesi'nde polis tarafından, olayda kullandığı tabancayla yakalanan Emre Kol gözaltına alındı. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edilen şüpheli, savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.