Eyyüp BURUN/GAZİANTEP, () - GAZİANTEP’te aralarında daha önceden husumet bulunan iki kişi arasında çıkan kavgada Suriye uyruklu 25 yaşındaki Abdulbasit İsa, av tüfeğiyle yaralandı.
Olay akşam saatlerşnde İsmetpaşa Mahallesi 13’üncü Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre; aralarında daha önce husumet bulunan 25 yaşındaki Suriye uyruklu Abdulbasit İsa ile Mehmet V., sokakta karşılaştı. İkili arasında başlayan tartışma kısa sürede av tüfeğinin kullanıldığı kavgaya dönüştü. Olayda Mehmet V.’nin ateşlediği av tüfeğinden çıkan saçmalar, Abdulbasit İsa’nın koluna ve karnına isabet etti. İsa’yı kanlar içinde yerde yatarken görenlerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne götürülen İsa’nın burada yapılan ilk tedavisinin ardından hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Olay sonrası kaçan Mehmet V. ise kısa süre sonra suç aleti av tüfeğiyle birlikte polis tarafından yakalanarak, sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

EB(HK/SS) (FOTOTĞRAFLI)