GAZİANTEP'te kontrolden çıkarak önce duvara ardından ağaçlara çarparak devrilen otomobilde bulunan 5 kişi yaralandı.
Kaza, dün gece geç saatlerde kent merkezine 7 kilometre uzaklıktaki Yamaçtepe Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İbrahim Korkmaz 4 arkadaşı ile Alleben Göleti'nde dolaştıktan sonra 27 V 9772 plakalı otomobille evlerine dönmek üzere yola çıktı. Korkmaz'ın dönüş yolunda direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil bir bahçenin çevre duvarına, ardından ağaçlara çarparak devrildi. Kazada, sürücü İbrahim Korkmaz ile otomobilde bulunan Ertan Bayık, Ercan Kaya, Mehmet Ali Gezer ve Aydın Buldağ yaralandı.
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine güvenlik güçleri ile sağlık ekipleri sevk edildi. Bu sırada kazayı hafif yaralı atlatan sürücü İbrahim Korkmaz da telefonla yakınlarını arayarak durumu bildirdi. Sevk edilen sağlık ekipleri ilk müdahalesini yaptığı yaralıları ambulanslarla hastaneye taşırken, telefonla kazayı öğrenerek gelen Fatma Korkmaz da yaralanan otomobil sürücüsü oğlu İbrahim Korkmaz'a sarılarak gözyaşı döktü. Gözü yaşlı kadın oğlu ve sağlık görevlilerinin durumunun iyi olduğunu söylemesiyle sakinleştirildi.
Hastanede tedavisine başlanan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

MB(HK/İD) (FOTOĞRAFLI)