GAZİANTEP'in Nurdağı İlçesi'nde hafif ticari araç ile yolcu minibüsünün kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.
Kaza, bugün saat 14.30 sıralarında Gaziantep-Osmaniye karayolunun 60'ıncı kilometresinde meydana geldi. Nurdağı'ndan Gaziantep'e giden Seyfettin Gür yönetimindeki 34 BG 0807 plakalı hafif ticari araç kontrolden çıkarak karşı yönden gelen ve Nurdağı'na yolcu taşıyan Yakup İlkılıç yönetimindeki 80 GH 730 plakalı minibüsle kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen hafif ticari araçta sıkışan sürücü 42 yaşındaki Seyfettin Gür ile 38 yaşındaki Kadriye Güngör öldü. Kazada, minibüs sürücüsü Yakup İlkılıç, Furkan İlkılıç, Ramazan Uygun, Mehmet İzzet Yürekli, Dilek Yürekli, İremsu Yürekli, Mehmet Yusuf Gürgen ve Müzeyyen Gürgen yaralandı.
Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık görevlilerinin ilk müdahale ardından ambulanslarla Gaziantep ve Nurdağı'ndaki hastanelere götürüldü. Tedavisine başlanan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Yaralanan polis memuru Mehmet Yusuf ve Müzeyyen Gürgen çiftinin Iğdır'dan Nurdağı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atandıkları, yeni görev yerlerine gelirken kaza geçirdikleri  belirtildi.
Kazada yaşamını yitiren hafif ticari aracın sürücüsü Seyfettin Gür ile Kadriye Güngör'ün cesetleri yapılan inceleme sonrası otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

FOTOĞRAFLI