Gazantep şehir merkezinde bir düğün salonunda patlama yaşandı. Gaziantep Valisi olayın ardından yaptığı açıklamada "Menfur terör saldırısı nedeniyle yaralananlar oldu" dedi.
Gaziantep'te terör saldırısı: 8 kişi hayatını kaybetti, 60 kişi yaralandı

Gazantep şehir merkezinde Siirtlilerin sokak düğününde bir patlama yaşandı. GaziantepValisi olayın ardından yaptığı açıklamada "Menfur terör saldırısı nedeniyle yaralananlar oldu" dedi.
VALİ TERÖR SALDIRISI
Şahinbey ilçesine bağlı Beybahçe mahallesinde gerçekleşen patlamanın 'terör saldırısı' olduğunu söyleyen vali Ali Karakaya, yaralananlar olduğunu açıklarken, bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

ÖLÜ VE YARALILAR VAR
Gaziantep'ten CNN Türk yayınına bağlanan DHA muhabiri Hasan Kırmızıtaş, patlamanın sokak düğününde gerçekleştirildiğini söyledi. Patlamada ölü ve yaralılar olduğunu söyleyen Kırmızıtaş, patlamanın nasıl gerçekleştiğine dair henüz net bir bilgi olmadığını söyledi.

CANLI BOMBA İDDİASI
AK Parti Gaziantep milletvekili Mehmet Erdoğan, saldırının canlı bomba tarafından gerçekleştirildiğine dair duyumlar aldıklarını belirtti. Erdoğan, DHA muhabiri Kırmızıtaş'ın ölenler olduğuna dair aktardığı bilgisini de doğruladı.

15 GÜN SÜREYLE ÖZEL GÜVENLİK BÖLGESİ İLAN EDİLMİŞTİ
Akşam saatlerinde IŞİD denetimindeki Cerablus bölgesinden atılan roket mermisi,Gaziantep'in Karkamış ilçesindeki boş araziye düşmüş, Beşkılıç ile Türkyurdu arasındaki bölge 15 gün süreyle 'özel güvenlik bölgesi' olarak ilan edilmişti.