IĞDIR'ın Karakoyunlu İlçesi'ndeki bir gaz dolum tesisinde henüz bilinmeyen bir nedenle patlama oldu, bir işçi yaralandı.
Karakoyunlu'da bulunan dolum tesisinde dün saat 18.00 sıralarında bir patlama meydana geldi. Patlamada evli 6 çocuk babası 45 yaşındaki Adalet Öztürk yaralandı. Yaralanan işçi Iğdır Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderildi.
Yangınla birlikte Iğdır- Nahçıvan karayolu ulaşıma kapatıldı, ulaşım Karakoyunlu ilçe merkezinden sağlandı. Çıkış nedeni henüz tespit edilmeyen yangın nedeniyle çok sayıda ambulans geldi. Yangın, Karakoyunlu, Iğdır Belediyelerinin müdahalesi ile söndürüldü.
Karakoyunlu Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz, Iğdır Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ, Karakoyunlu Belediye Başkanı Ziyatali Deliktaş olay yerine giderek yetkililerden bilgi aldı. Karakoyunlu Belediye Başkanı Ziyatali Deliktaş, "Üzücü bir olay yaşandı. İtfaiye yangına kısa sürede müdahale etti. Allaha şükür can kaybı yok, bir vatandaşımız yaralandı, tedavisi sürüyor" dedi.